Android Speed Booster1.49

Posted by Baldi on 07:17 AM, 27-Sep-12

salam 1asia..{mgknla}
first aplikasi android untuk aku posting untuk membes mywapblog mau pun yang laen ada nya.
Android speed booster 1.49 adalah salah satu aplikasi diantara aplikasi yang mana dapat mempercepat android kamu.Dengan mengunakan aplikasi speed booster RAM hp akan menjadi bebas dan kecepatan CPU akan menigkat.hahaa.........rasakan perbezaan nya.hp android kau orang pasti akan ringan setelah mengunakan speed booster 1.49 in.

sc20120927-134519.png

sc20120927-134456.png

sini genkz
download

harap maaf jika ada mana2 persamaan membes mywapblog mau pun sewaktu dengan nya.. PEACE

Opmin Maxis7.5free.apk

Posted by Baldi on 04:27 AM, 27-Sep-12

salam kepada sume member mywapblog atau mana kepada sesiape yang melihat mau pun yang membaca catatan saya buat masa ini ingin memohon seribu kemaafan kerana sudah begitu lame tidak posting.sama seperti yang laen idup harus ada tujuan ini kerana untuk meneruskan sesuap nasi bagi menambah tenaga dan juga untuk masa depan yang lebih cerah gilang gemilang dan cemerlang serta senang... [Read More]

Game God of Wars60v3

Posted by Baldi on 04:07 AM, 18-Jan-12

nak juga ni aku kongsi satu lae game god of war yang sebelum ni kita pernah tengok mana2x ps atau pc dimain kan mau pun di mana2x blog yang terbitkan kepada member semasa..
Emm malas nak aku mencarut kat atas ni,jom cekidot8)

Contoh screenshot


Dowload
Just clik
Test e66

Harap maaf jika ada mana2x persamaan dengan member mywapblog atau pun blogspot mau pun sewaktu dengan nya
Peace8)

Game lagoris60v5

Posted by Baldi on 10:32 AM, 15-Jan-12

salam member2 blog semasa dimana jua,tanpa rasa diri serba salah ini aku ingin kongsi satu game matop la waa cite lu.khas untuk penguna s60v5.

jom cekidot8)


download disini

harap maaf jika ada mana2x persamaan dengan member mywapblog mahu pun yang berkenaan

peace8)